Image 13

Wyniki postępowania do zapytania ofertowego 17/8.5.1/2020

26 sierpnia 2020

Wyniki postępowania do zapytania ofertowego 17/8.5.1/2020 z dnia 10.08.2020 r. dotyczącego wyboru dostawcy usługi fabrycznie nowego sprzętu i materiałów dydaktycznych dla potrzeb ZSCKR w Chrobrzu i ZSCKR w Sichowie Dużym, zgodnie ze szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia w ramach projektu „Świętokrzyskie ZSCKR kształcą nowocześnie i adekwatnie do aktualnych wyzwań”, realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego na lata 2014-2020.

 

Zamawiający dokonał wyboru najkorzystniejszych ofert w poszczególnych częściach, spośród ofert, które wpłynęły do dnia 21.08.2020 r. do godziny 16:00. Wybrane oferty spełniły postawione przez Zamawiającego warunki udziału w postępowaniu.

 

Zamawiający udzielił zamówienia Wykonawcy:

CZĘŚĆ B – Piec konwekcyjno-parowy do pracowni żywienia

OPTIMAL GASTRO, ul. Miłocińska 17, 35-232 Rzeszów

 

Pełna lista podmiotów, które złożyły ofertę:

OPTIMAL GASTRO, ul. Miłocińska 17, 35-232 Rzeszów

Na CZĘŚĆ B

Logo sm
Location icon
pl. Ks. J. Poniatowskiego 2 27-600 Sandomierz
Contact icon
fundacja@opiwpr.org.pl 15 833 34 00, 501 837 619
Strona używa plików cookies w celu poprawnego korzystania z serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza wyrażenie zgody. Dowiedz się więcej o tym, jak używamy plików cookies z Polityką prywatności.
Akceptuję i przechodzę do serwisu