Wyniki postępowania do zapytania ofertowego 17/8.5.1/2020
Wyniki postępowania do zapytania ofertowego 17/8.5.1/2020 z dnia 10.08.2020 r. dotyczącego wyboru dostawcy usługi fabrycznie nowego sprzętu i materiałów dydaktycznych dla potrzeb ZSCKR w Chrobrzu i ZSCKR w Sichowie Dużym, zgodnie ze szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia w ramach projektu „Świętokrzyskie ZSCKR kształcą nowocześnie i adekwatnie do aktualnych wyzwań”, realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego na lata 2014-2020.
Zamawiający dokonał wyboru najkorzystniejszych ofert w poszczególnych częściach, spośród ofert, które wpłynęły do dnia 21.08.2020 r. do godziny 16:00. Wybrane oferty spełniły postawione przez Zamawiającego warunki udziału w postępowaniu.
Zamawiający udzielił zamówienia Wykonawcy:
CZĘŚĆ B – Piec konwekcyjno-parowy do pracowni żywienia
OPTIMAL GASTRO, ul. Miłocińska 17, 35-232 Rzeszów
Pełna lista podmiotów, które złożyły ofertę:
OPTIMAL GASTRO, ul. Miłocińska 17, 35-232 Rzeszów
Na CZĘŚĆ B